Name Statistics South Africa

Tina

Here are some statistics concerning the first name Tina and a list of some of the the most common names in South Africa that contain it.

Frequency: 0.0372%
Approximate number of South Africans that have this first name: 19344
MD5 Code: 28d34f2e053dee2c0e9399a7924cd978
SHA1 Code: 79e1f69e118a4c2a04f4e0bef79bd8d3feb61d69

Name Frequency
Tina Nel 0.0011%
Tina Jansen 0.0005%
Tina Wibbelink 0.0004%
Tina Zondi 0.0004%
Tina Tomlinson 0.0004%
Tina Trollip 0.0004%
Tina Chetty 0.0004%
Tina Cornelius 0.0004%
Tina Daniels 0.0004%
Tina Coetzee 0.0004%
Tina Botha 0.0004%
Tina Blignaut 0.0004%
Tina Marx 0.0004%
Tina Meyer 0.0004%
Tina Roos 0.0004%
Tina Smity 0.0004%
Tina Retief 0.0004%
Tina Pieterse 0.0004%
Tina Posthumus 0.0004%
Tina Potgieter 0.0004%
Tina Gindra 0.0004%
Tina Herbst 0.0004%
Tina Leng 0.0004%
Tina Hunter 0.0004%
Tina Karamjit 0.0004%
Tina Skilton 0.0002%
Tina Sjoberg 0.0002%
Tina Sisanda 0.0002%
Tina Stegmann 0.0002%
Tina Snyman 0.0002%
Tina Smith 0.0002%
Tina Seddon 0.0002%
Tina Rossouw 0.0002%
Tina Roberts 0.0002%
Tina Rittels 0.0002%
Tina Rust 0.0002%
Tina Runeyi 0.0002%
Tina Rudden 0.0002%
Tina Tolken 0.0002%
Tina Theron 0.0002%
Tina Teles 0.0002%
Tina Tshabangu 0.0002%
Tina Tshabalala 0.0002%
Tina Tolmay 0.0002%
Tina Taylor 0.0002%
Tina Stoman 0.0002%
Tina Stols 0.0002%
Tina Stening-smith 0.0002%
Tina Swanepoel 0.0002%
Tina Sutcliffe 0.0002%
Tina Strachan 0.0002%
Tina Ntsimane 0.0002%
Tina Newman 0.0002%
Tina Neo 0.0002%
Tina Panday 0.0002%
Tina Padayachi 0.0002%
Tina Oosthuysen 0.0002%
Tina Nemeth 0.0002%
Tina Nagel 0.0002%
Tina Moses 0.0002%
Tina Moorvan 0.0002%
Tina Naki 0.0002%
Tina Naidoo 0.0002%
Tina Naicker 0.0002%
Tina Ramatsebe 0.0002%
Tina Rajman 0.0002%
Tina Rajah 0.0002%
Tina Reis 0.0002%
Tina Reddy 0.0002%
Tina Ranjith 0.0002%
Tina Rademeyer 0.0002%
Tina Pereira 0.0002%
Tina Perdikis 0.0002%
Tina Pasquarelli 0.0002%
Tina Pillay 0.0002%
Tina Piercey 0.0002%
Tina Peresson 0.0002%
Tina Warby 0.0002%
Tina Wamala 0.0002%
Tina Vorster 0.0002%
Tina Zaaiman 0.0002%
Tina Wright 0.0002%
Tina Wood 0.0002%
Tina Verreyne 0.0002%
Tina Van Vuuren 0.0002%
Tina Van Der Walt 0.0002%
Tina Van Der Merwe 0.0002%
Tina Venter 0.0002%
Tina Velosa 0.0002%
Tina Van Wyk 0.0002%
Tina Mkhulise 0.0002%
Tina De Carvalho 0.0002%
Tina Collins 0.0002%
Tina Coetsee 0.0002%
Tina Dhevalall 0.0002%
Tina Delyannis-zachas 0.0002%
Tina Delport 0.0002%
Tina Cloete 0.0002%
Tina Charles 0.0002%
Tina Carfoot 0.0002%
Tina Campbell 0.0002%
Tina Clarke 0.0002%
Tina Clark 0.0002%
Tina Chen 0.0002%
Tina Fisher 0.0002%
Tina Finch 0.0002%
Tina Ferry 0.0002%
Tina Francis 0.0002%
Tina Fourie 0.0002%
Tina Ford 0.0002%
Tina Fava 0.0002%
Tina Driedijk 0.0002%
Tina Drayton 0.0002%
Tina Dickens 0.0002%
Tina Erin 0.0002%
Tina Eleftheriou 0.0002%
Tina Dube 0.0002%
Tina Blochlinger 0.0002%
Tina Bezuidenhout 0.0002%
Tina Bessa 0.0002%
Tina Braz 0.0002%
Tina Bopape 0.0002%
Tina Bock 0.0002%
Tina Barresi 0.0002%
Tina Anderson 0.0002%
Tina Alberts 0.0002%
Tina Argyrou 0.0002%
Tina Angelopoulos 0.0002%
Tina Andries 0.0002%
Tina Lee 0.0002%
Tina Laubscher 0.0002%
Tina Larsen 0.0002%
Tina Lopes 0.0002%
Tina Linde 0.0002%
Tina Lenders 0.0002%
Tina Kruger 0.0002%
Tina Kirkpatrick 0.0002%
Tina King 0.0002%
Tina Khanye 0.0002%
Tina Krige 0.0002%
Tina Kotze 0.0002%
Tina Klette 0.0002%
Tina Mccluskey 0.0002%
Tina Mavronicolas 0.0002%
Tina Mathas 0.0002%
Tina Miseroole 0.0002%
Tina Michelle 0.0002%
Tina Mcconkie 0.0002%
Tina Marks 0.0002%
Tina Madikizela 0.0002%
Tina Mabindisa 0.0002%
Tina Maartens 0.0002%
Tina Manyapelo 0.0002%
Tina Malherbe 0.0002%
Tina Maharaj 0.0002%
Tina Harkett 0.0002%
Tina Haricharan 0.0002%
Tina Guilfoyle 0.0002%
Tina Haywood 0.0002%
Tina Harris 0.0002%
Tina Harmse 0.0002%
Tina Groenewald 0.0002%
Tina Geldenhuis 0.0002%
Tina Gailey 0.0002%
Tina Gabuza 0.0002%
Tina Green 0.0002%
Tina Greeff 0.0002%
Tina Govender 0.0002%
Tina Kanniah 0.0002%
Tina Jones 0.0002%
Tina Johnson 0.0002%
Tina Keshav 0.0002%
Tina Kempshall 0.0002%
Tina Kao 0.0002%
Tina Jewan 0.0002%
Tina Heystek 0.0002%
Tina Hessenauer 0.0002%
Tina Henn 0.0002%
Tina Jane 0.0002%
Tina Holmes 0.0002%
Tina Hilario 0.0002%